Με πρωτοβουλία του Διοικητή ΠΑΓΝΗ – Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Νίκου Κοκκίνη, ιατροί του Πανεπιστημίου των Ορέων θα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Η ομάδα θα παράσχει τριτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της περιοχής. Τους Ιατρούς των Ορέων συντονίζει ο Καθηγητής Γενικής Ιατρικής κ. Χρήστος Λιονής.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου από τις 9:00π.μ. έως τις 4:00μ.μ. θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου ομάδα Τοξικολογίας, με επικεφαλής τον Λέκτορα Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής κ. Εμμανουήλ Τζατζαράκη, καθώς και ομάδα Νευρολογίας με επικεφαλής τον Επίκουρο Καθηγητή Νευρολογίας κ. Αντώνιο Βάκη.

Επιπλέον, το Σάββατο από τις 9:00π.μ. έως τις 4:00μ.μ. θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου ομάδα Ψυχιατρικής, με επικεφαλής τον Ψυχίατρο κ. Θ. Μηλιώτη.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν από το παραπάνω ιατρικό προσωπικό μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2891340241 του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook