Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Αγρινιώτες να φωνάζουν με τον τρόπο που ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. 
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 22\’, όταν ο Βούκοβιτς έκανε την μπαλιά στον Χάρη Παππά, αυτός πέρασε τον Κώτσιο και με πλασέ μέσα από την περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του Κηπουρού και έκανε το 1-0. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε μια σημαντική ευκαιρία στο 51’, όταν ο Θεοδωρίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Εντζενγκουέλε πέρασε άουτ. Στο 74’ έγινε η φάση που έβαλε «φωτιά» στο μεγάλο ντέρμπι της Football League. Ο Ντάσιος γύρισε την μπάλα στην άμυνα του Παναιτωλικού για «fair play», οι αμυντικοί των γηπεδούχων σταμάτησαν, ωστόσο ο Φουρτάδο κυνήγησε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή του Τζενάμο και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. 
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου κινήθηκαν απειλητικά πάνω στον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο. 
Κατά την έξοδό του, δέχθηκε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο από την κερκίδα, κάτι που προκάλεσε διακοπή στο παιχνίδι. 
Ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά για να πετύχει το γκολ της νίκης, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Μπάμπη Τεννέ δεν έφεραν αποτέλεσμα. 
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα (57\’ Δέντσας), Μπαϊκαρά (84\’ Γκουέι), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα (72\’ Καούνος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (46\’ Τζάνης), Ντε Βινσέντι (65\’ Σιαλμάς), Πατσατζόγλου (46\’ Κυριάκος), Φουρτάδο, Μπακαγιόκο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook