Πάνοπλος θα παραταχθεί στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη ο ΟΦΗ καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα .

Ο Γιώργος Γεωργίου που ταλαιπωρήθηκε από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο το τελευταίο διάστημα παρά το γεγονός ότι και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που είχε και την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας όπως τόνισε και στο επίσημο σαϊτ της ομάδας : «Είμαι πολύ καλύτερα. Σήμερα εκτέλεσα πρόγραμμα με ασκήσεις έντασης και δεν είχα πρόβλημα. Αύριο θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα. Πριν από την προπόνηση επισκέφθηκα το κ. Στεφανουδάκη, που διαπίστωσε ότι έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξαφανιστούν οι έντονες ενοχλήσεις. Το απόγευμα εκτέλεσα όλες τις ασκήσεις χωρίς να έχω πρόβλημα. Αύριο (σ.σ Πέμπτη) θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Σε συνάρτηση λοιπόν με το γεγονός ότι στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου θα βρίσκονται και οι Ταυλαρίδης και Βάντο που εξέτισαν τις ποινές τους , τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο ΟΦΗ δεν θα έχει αγωνιστικές απουσίες στην κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη με προπόνηση που θα κάνει την Πέμπτη στις 3.30 μ.μ.

Ευχές στον Στ. Ταυλαρίδη

Την τιμητική του είχε σήμερα ο Στάθης Ταυλαρίδης καθώς ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ είχε τα γενέθλια του.

Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ κ. Σήφης Κορωνάκης εκ μέρους τηης Δ.Ε. πριν από την προπόνηση ευχήθηκε στο Στάθη Ταυλαρίδη -παρουσία της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών της ομάδας χρόνια πολλά.

Μάλιστα ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ ευχήθηκε στον Στάθη Ταυλαρίδη με μια μαντινάδα που έλεγε : «Όλα τα αστέρια του ουρανού νά ναι χαρές για σένα κι όλες οι στάλες της βροχής χρόνια ευτυχισμένα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook