Οριστικά χωρίς τον Σίλβα Τζούνιορ θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» .

Ο Βραζιλιάνος μέσος μπορεί να αύξησε το ατομικό του πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης όμως τα χρονικά περιθώρια για να προλάβει να δώσει το παρόν κόντρα στον Ολυμπιακό είναι στενά και έτσι και αυτός θα μείνει εκτός για την μάχη στο «Καραϊσκάκη» μαζί με τους τιμωρημένους Μπέτο, Φραγκουλάκη και Κουτσιανικούλη.

Κατά συνέπεια οι λύσεις του Νίκου Καραγεωργίου στη μεσαία γραμμή περιορίζονται αναγκαστικά στους Σαρρή, Κυριακίδη και Ολίσε με τον τελευταίο πάντως να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Στον αντίποδα ο Μάριο Χίμπλιγκερ ένιωθε καλύτερα σήμερα από την ίωση που τον ταλαιπωρεί και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα.

Την προπόνηση της Τετάρτης παρακολούθησε και ο Απόστολος Παπουτσάκης χωρίς πάντως να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Πιο ξεκάθαρα αγωνιστικά πλάνα για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής πάντως αναμένεται να βγουν στην προπόνηση της Πέμπτης (26/1) η οποία θα ξεκινήσει στις 4:00 και με την οποία οι κιτρινόμαυροι θα κορυφώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ολυμπιακό. .