Ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν την Τετάρτη το βράδυ το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλη πρόκριση με ανατροπή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ κερδίζοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 1-2. Το συγκρότημα του Λ. Μπόλονι προηγήθηκε με 1-0 στο 28΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λίνο αλλά οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάνε το ματς στην παράταση με γκολ του Φυντανίδη στο 91΄.

Στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Μπρίτο πάγωσε την Τούμπα καθώς με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το τελικό 1-2 χαρίζοντας μια μεγάλη πρόκριση στον Ατρόμητο που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του θεσμού τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε σήμερα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 4-0 του Πανιωνίου. Ο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ στο 12΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 66΄ με υποδειγματικό πλασέ. Ο Ντιόγο με κεφαλιά έκανε το 3-0 στο 78΄ ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 87΄ ο Αμπντούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook