Σε μεγάλες περιπέτειες έβαλε την τουριστική επιχείρηση στην οποία δούλευε ο Μουσταφά Τσ., Μουσουλμάνος οδηγός λεωφορείου, από την Ξάνθη, της εταιρίας Tsarouchas Travel όταν στην προσπάθειά του να περάσει στο ελληνικό έδαφος 15 κιλά ηρωίνης, επιμελώς κρυμμένα στο τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε συνελήφθη στον μεθοριακό σταθμό των Υψάλων απέναντι από τους Κήπους Έβρου επί του τουρκικού εδάφους.

Πληροφορίες του ThrakiToday θέλουν τον μουσουλμάνο οδηγό να έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις ελληνικές διωκτικές αρχές οι οποίες μετά από συνεχή και επισταμένη παρακολούθηση έδωσαν στις τουρκικές αρχές τη δυνατότητα να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω με τη μεγάλη αυτή ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, που θα μετέφερε στους εμπόρους της Ελλάδας για να διοχετεύσουν ένα μεγάλο μέρος της στην ελληνική αγορά και ένα άλλο κομμάτι της προς την Ευρώπη.

Τα περιουσιακά στοιχεία του εν λόγω οδηγού δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το οικονομικό τους εύρος, στοιχείο, καταρχήν, που κίνησε τις υποψίες των διωκτικών αρχών ότι κάτι περισσότερο συνέβαινε από την απλή μεταφορά τουριστών στην Τουρκία. Κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία και το λεωφορείο όπου βρέθηκε η ναρκωτική ουσία.

Μαζί με τον οδηγό συνελήφθη και ο 40χρόνος ξεναγός Σεντάντ Ντεμίρ, αμφότεροι κάτοικοι Ξάνθης.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook