Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 10 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό.

Χανιά
Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 27/1, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 27/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 27/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Συννεφιασμένος θα είναι απόψε ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο, με την θερμοκρασία να φτάνει στους 10 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν απο βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 27/1, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook