Την παραχώρηση των κτιρίων «Αποθήκη Τελωνείου», «Παλαιό Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου» στο Δήμο Αγίου Νικολάου, ζητά με επιστολή του προς τον Δημήτριο Μαρζαβά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κτηματικής Εταιρίας Δημοσίου, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης

Όπως αναφέρεται στην επιστολή

Επανερχόμαστε στο αίτημα μας για την παραχώρηση των κτιρίων «Αποθήκη Τελωνείου», «Παλαιό Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου»,στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται μεταξύ Λίμνης και Λιμανιού του Αγίου Νικολάου στην πλέον τουριστική ζώνη της πόλης.

Η εμφάνισή τους λόγω της μακροχρόνιας έλλειψης συντήρησης, δεν είναι ότι καλύτερο για τον τουρισμό και την πόλη.
Ο Δήμος επιθυμεί να αναδείξει και να συντηρήσει τα συγκεκριμένα κτίρια με στόχο να χρησιμοποιηθούν για τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Σε πρώτη φάση θεωρούμε ότι μπορεί να παραχωρηθεί η αποθήκη του Τελωνείου, η οποία χρησιμοποιείται ελάχιστα και τις ανάγκες φύλαξης των ελάχιστων υλικών που υπάρχουν, μπορούμε να τις ικανοποιήσουμε σε αποθήκες του Δήμου.
Το κτίριο αυτό θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για γραφεία τουρισμού καθώς και για γραφεία του ΕΟΤ, που δεν υπάρχουν δυστυχώς στην πόλη μας.

Παρακαλούμε ως εκ τούτου για την προώθηση του αιτήματός μας ώστε να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα κτίρια που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook