Αν και καθυστερημένα η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην ημερίδα που θα γίνει το Σάββατο (27/1) στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από το ΝΟΧ:

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση για την καινούργια χρονιά στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (27/1) στο κολυμβητήριο Χανίων. Η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζουν οι αγώνες, είναι ότι θα πραγματοποιηθούν στην 25άρα πισίνα, γεγονός που δεν επιτρέπει στους αθλητές του Ν.Ο.Χ. να αναπτύξουν τις ταχύτητες που υπό άλλες προϋποθέσεις θα κατάφερναν εφόσον γινόντουσαν στην 50άρα.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι να προκύψουν τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη ενόψει του χειμερινού πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για τις 15 και 16 Μαρτίου.
Όπως τονίζει ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων: «Είναι η πρώτη μας ημερίδα εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με την πισίνα των 50μ. Η τεχνική κολύμβηση είναι ένα άθλημα που λόγω της ταχύτητάς του, χρειάζεται 50άρα πισίνα. Δυσκολευόμαστε να πραγματοποιήσουμε αγώνες σε 25άρα. Μετά από ειδική έγκριση που δόθηκε από την Κ.Ο.Ε., γίνεται η πραγματοποίηση της πρώτης ημερίδας ενόψει του χειμερινού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου. Στόχος είναι να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει του χειμερινού πρωταθλήματος. Οι χρόνοι θα είναι καθαρά πλασματικοί λόγω της ιδιαιτερότητας της πισίνας αλλά σίγουρα θα έχουμε τα πρώτα δείγματα για την δουλειά που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα».
Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 14.30 και θα διαρκέσουν τουλάχιστον 2 ώρες.
Όσον αφορά την αποστολή, είναι η εξής: Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Γαλάνης, Λούτας, Σαλεβουράκης, Πατεράκης, Ντουσάκης, Παπασταματάκης, Ευρ. Βερυκάκη, Δημητριάδη, Ηλιάκη, Στ. Καλογεροπούλου, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Γεωργία Παπαγεωργίου, Ιωάννα Παπαγεωργίου, Αντωνία Πατεράκη, Νίκη Πατεράκη, Σπυριδάκη, Ψαρουδάκη, Μαντά και Σταγάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook