Σε κοινή προετοιμασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών θα υποβληθεί αρχής γενομένης από την Παρασκευή (27/1) έως και την Κυριακή (29/1), η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Το συγκρότημα του Γιώργου Φραγκέδη ευελπιστεί μέσα από τα 5 συνολικά φιλικά που θα δώσουν οι παίκτες του στην Πάτρα να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητάς τους.

Σύμφωνα με τον Χανιώτη προπονητή του Ν.Ο.Χ.: «Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουμε φέτος μεγάλα προβλήματα με τις πισίνες και τα οποία μας δυσκολεύουν στις προπονήσεις. Η επιθυμία μας είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω ότι αυτά τα φιλικά θα βοηθήσουν πολύ τα νέα παιδιά που έχουν μπει στην ομάδα. Ουσιαστικά, πρόκειται για τη δεύτερη προετοιμασία που θα λάβουμε μέρος μετά την πρώτη που ήταν στο Παλαιό Φάληρο (28/10)».

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων που θα ταξιδέψει στην Πάτρα (26/1), είναι η εξής: Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Τζουβαδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Τσιστράκης, Σπανουδάκης, Μαλινάκης, Μαριδάκης, Μπατσάκης, Αποστολάκης, Τσινταράκης, Σπαχής, Γουρνιεζάκης, Μητράκης και Λαδόπουλος.


nox.gr