Το 4ο κατά σειρά παζάρι ανταλλαγής προϊόντων, διοργανώνουν τα μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών Χανίων αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου από τις 11π.μ μέχρι τις 4.00 μ.μ στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων (οδός Κοραή 1).

Όπως ανακοινώνουν τα μέλη του αξίζει να σημειωθεί πως:
To 3o ανταλλακτικό παζάρι (15 Ιανουαρίου) ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η αθρόα προσέλευση των συμπολιτών μας και η ενεργή συμμετοχή των μελών του δικτύου ξεπέρασε κάθε αρχική μας εκτίμηση. Η θετική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας των Χανίων για αυτή τη δράση του Δικτύου, μας δίνει δύναμη, αισιοδοξία και κουράγιο για να συνεχίσουμε και να αναδείξουμε την ανθρωπιά ως το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν , συμμετείχαν, στήριξαν και πρόβαλαν, το παζάρι μας και συνεχίζουν να το κάνουν εμπράκτως. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

  •  τους υπεύθυνους των σχολείων στην οδό Κοραή για την ένθερμη στήριξή τους και την φιλοξενία τους.
  •  το κατάστημα Top shop Fashion για την διαρκή παραχώρηση stand για το ρουχισμό του παζαριού, καθώς και
  •  την Αρτοποιία Σταυρουλάκη για την προσφορά τους στο ψήσιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Στόχος μας είναι ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος θα μπορεί να επιβιώνει προσφέροντας κι εκείνος με τη σειρά του αυτό που μπορεί. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό, φθόνο και με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους.

Ένας νέος τρόπος επιβίωσης γεννιέται και μια καινούρια φιλοσοφία για την κατανάλωση ξεκινάει!!!!
Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.diktyoantallagonxanion.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook