Με πρωτοβουλία του Διοικητή ΠΑΓΝΗ – Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Νίκου Κοκκίνη, ιατρικό προσωπικό νευρολογίας, τοξικολογίας και ψυχιατρικής θα μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας την Παρασκευή και το Σάββατο Οι γιατροί θα παράσχουν τριτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της περιοχής. Σε αυτά τα πλαίσια η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας ευχαριστεί θερμά τόσο τη διοίκηση όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη συνεργασία και την προσφορά τους. Πρόκειται για συνεργασία που θα συνεχιστεί με νέες δράσεις και την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή από τις 9:00π.μ. έως τις 4:00μ.μ. θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου ομάδα Τοξικολογίας, με επικεφαλής τον Λέκτορα Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής κ. Εμμανουήλ Τζατζαράκη, καθώς και ομάδα Νευρολογίας με επικεφαλής τον Επίκουρο Καθηγητή Νευρολογίας κ. Αντώνιο Βάκη.

Επιπλέον, το Σάββατο από τις 9:00π.μ. έως τις 4:00μ.μ. θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου ομάδα Ψυχιατρικής, με επικεφαλής τον Ψυχίατρο κ. Θ. Μηλιώτη.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν από το παραπάνω ιατρικό προσωπικό μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2891340241 του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook