Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Α.Ο. Χανιά, ο Νούνο Μορέιρα, που την Πέμπτη γνώρισε το νέο του περιβάλλον.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αν και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού ήταν ενεργό μέλος της πρώην ομάδας του, Μούρα, και πρώτος της σκόρερ στο Νότιο όμιλο της Β\’ εθνικής Πορτογαλίας δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής (29/1, 15.00) στη Νίκαια με την Προοδευτική.

Οι άνθρωποι του ΑΟΧ κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά ζητήματα και να φτιαχτεί το δελτίο του 24χρονου φορ, που αποτελεί το 5ο απόκτημα της ομάδας μετά τους Λιονάκη, Σταθινάκη, Πυθαρούλη και Ράπτη.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση είχε και μία έκπληξη, αφού συμμετείχε σε αυτήν ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ και νυν της Σπάθας, στην οποία έχει και την τεχνική ευθύνη, Ανδρέας Παπαδομανωλάκης, ενώ με τους \”μπλε\” προπονήθηκε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Κρητικού Αστέρα, Νίκος-Ραφαήλ Χαλιβελάκης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα πέρα από τον Μύρωνα Ανωγειανάκη που ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook