Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εργοτέλη αναμένεται να κάνει ο Φίλιππος Δάρλας στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Παρά το γεγονός ότι ο 29χρονος αριστερός μπακ ήταν χωρίς ομάδα τους τελευταίους έξι μήνες παρόλα αυτά η αγωνιστική του ετοιμότητα κρίνεται από το τεχνικό επιτελείο του Εργοτέλη σε πολύ καλό βαθμό και για αυτό τον λόγω και ελλείψει άλλου κλασικού αριστερού μπακ ο Νίκος Καραγεωργίου ετοιμάζει τον Φίλιππο Δάρλα για το βασικό σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο τεχνικός του Εργοτέλη σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με σχήμα 4-3-3 που είναι το αγαπημένο του η παίξει με σύστημα 4-4-2 βάζοντας μαζί στην κορυφή της επίθεσης τους Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρη κάτι που λειτούργησε καλά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου στις 10 το πρωί και στη συνέχεια αφού ανακοινωθεί η αποστολή θα γίνει το μεσημέρι η αναχώρηση αεροπορικός για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook