Στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη Movies & Stars στο MTV Greece ήταν καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου,τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον Alpha και τη νέα του θεατρική δουλειά.

Για την απότομη διακοπή της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου από τον Alpha δήλωσε:

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/f5c78328610397aa5b4b75242e9baf34_M.jpg?t=943912800Η Κατερίνα είναι μία πολύ συνεπής επαγγελματίας. Εκείνη θα μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν, όμως εγώ έχω και θέση και άποψη!Υπήρξε μεγάλη αναταραχή και αγωνία. Τα πράγματα ήταν επικίνδυνα γιατί ήταν λίγες μέρες πριν γεννήσει και όλη αυτή η ξαφνική αναταραχή θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρες επιπλοκές....Όλο αυτό το θεωρώ απαράδεκτο διότι συνέβη έπειτα από μία καλή σεζόν. Θεωρώ ότι ήταν πολύ λάθος η συμπεριφορά, ο τρόπος και ο χρόνος. Θα έπρεπε να το έχουν πει πιο έγκαιρα. Είμαι πολύ προστατευτικός μαζί της. Όταν της συνέβη ό,τι της συνέβη, συγκρατήθηκα γιατί ήταν σε εγκυμοσύνη και δεν μπόρεσα να αντιδράσω όπως ήθελα... Θα δείξει αν η Κατερίνα θα δικαιωθεί. Θα φανεί στο άμεσο κοντινό μέλλον. Είμαι σκεπτικός και προβληματισμένος και πολύ θυμωμένος.

Για το μέλλον της Κατερίνας στον Alpha:

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Ξέρω ότι συζητάει για διάφορα πράγματα, έχει πολλά σχέδια, αλλά προς το παρόν δεν έχει κάτι σίγουρο. Στο Dancing δεν ξέρω αν της έχει γίνει πρόταση και δεν ξέρω αν θα το κάνει. Αυτό έχει πολλή προπόνηση και δουλειά. Το έχει! Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει τη δύναμη και το ενδιαφέρον να το κάνει γιατί με το παιδί έχει αλλάξει το ωράριό μας. Είμαστε ακόμα στην αρχή! Είμαστε ακόμα νέοι γονείς...

Για τα τούρκικα σήριαλ:


Tα τούρκικα είναι μία εύκολη λύση. Αν πίστευα ότι θα άλλαζε η κατάσταση θα πήγαινα να ταρακουνήσω και να μιλήσω στους καναλάρχες.Κοστίζει πάρα πολύ λίγο. Υπάρχουν άνθρωποι σε όλες τις ειδικότητες για να γίνουν πράγματα απλά πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν θα βγάλουν τα λεφτά που θα έβγαζαν σε μια άλλη εποχή.


(mediagate|