Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 10 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό.

Χανιά
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

 Για αύριο Σάββατο 28/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

 Για αύριο Σάββατο 28/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

 Για αύριο Σάββατο 28/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός και στον Άγιο Νικόλαο, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειοδυτικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 28/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

(meteo.gr)