Ο ξαφνικός χαμός του πατέρα του τερματοφύλακα, Αντώνη Κοκκαλά, έχει σοκάρει την ομάδα Νέων του Πλατανιά, που δίνει το Σάββατο (28/1, 11.30) παιχνίδι με την Καλλιθέα για την 6η αγωνιστική της Football League.

Η αποστολή της ομάδας παρόλα αυτά επιθυμεί να πάρει την εκτός έδρας νίκη για να την αφιερώσει στον Κοκκαλά, με τον προπονητή Νίκο Πασβάντη να έχει επιλέξει 19 ποδοσφαιριστές σε αυτήν.

Νέα πρόσωπα είναι οι νεοαποκτηθέντες Λίκα και Πατακάκης, αλλά και ο Δημήτρης Κοκονάκης (φωτ.), που προωθήθηκε από την ομάδα Παίδων του συλλόγου. 

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Πλατανιά:

Απέναντι στην Καλλιθέα είναι η επόμενη υποχρέωση για την ομάδα Νέων του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ. Το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής θ’ αναμετρηθεί το Σάββατο (28/1) στις 11.30 το πρωί στο γήπεδο "Παραλίας Τζιτζιφιών", επιδιώκοντας σε μία καλή εμφάνιση και ει δυνατόν, σε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αεροπορικώς από τα Χανιά για την Αθήνα συμπεριλαμβάνονται 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τρία νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τον Έλβις (Μανόλη) Λίκα που αποκτήθηκε από την Ιωνία, τον Πατατάκη που πάρθηκε από την Ασπίδα Ναυστάθμου αλλά και τον Κοκονάκη που "ανέβηκε" από τη β’ ομάδα. 

Η αποστολή: Τερεζάκης, Κονονένκο, Μιχαήλ, Μπασιαδάκης, Πατρικάκης, Γαλανίδης, Μαυρεδάκης, Ροκάκης, Περδικάκης, Μπουρμπάκης, Κοκονάκης, Ντακάκης, Μαγαράκης, Λίκας, Βαγιωνάκης, Λέττας, Πατακάκης, Κωστόπουλος και Ντούπης.

Το διαιτητικό τρίο που έχει οριστεί, είναι από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, με τον κ. Βακκά να διευθύνει την αναμέτρηση, έχοντας ως βοηθούς, τους κυρίους Φωστέρη και Φαμέλη.


Λευτέρης Αντωνακάκης