Η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το γυναικείο πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανοίγει το Σάββατο (28/1) με τη διεξαγωγή της α’ φάσης του πρωταθλήματος Νέων/Γυναικών. 
Η ομάδα του Μανόλη Φαρμάκη θα έχει τη δυνατότητα να δώσει δύο παιχνίδια απέναντι στο Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο, τους οποίους θ’ αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο Χανίων, στοχεύοντας στις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις. 
Το ενδεχόμενο της πρόκρισης δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, ωστόσο ο πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των παικτριών της χανιώτικης ομάδας, επιβάλλει η προτεραιότητα να είναι η απόκτηση εμπειριών. 
Σύμφωνα με τον κ. Φαρμάκη: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ομάδα μας είναι μικρή. Είναι δύσκολο να περάσουμε λόγω των μικρών ηλικιών που έχουν τα κορίτσια. Προέχει ν’ αποκτήσουμε εμπειρίες και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε σωστά διότι φέτος, παρότι είμαστε καλύτεροι από πέρσι, οι προπονήσεις μας είναι λιγότερες. Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα». 

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:
Κατσουλάκη, Φαρμάκη, Παντελάκη, Φινοκαλιώτη, Καπετανάκη, Κουκουβιτάκη, Μπεμπλιδάκη, Μαραγκουδάκη, Μαρκάκη, Μητράκη, Μπιτσάκη, Μακράκη, Κουπάνη, Ροζάκη, Ευφραιμίδου, Καραβάνου και Παυλοπούλου.
Το πρόγραμμα των αγώνων: 
Σάββατο (28/1) 18.00: Χανιά-Ρέθυμνο
Κυριακή (29/1) 12.00: Άγιος Νικόλαος-Χανιά
Κυριακή (29/1) 18.00: Ρέθυμνο-Άγιος Νικόλαος
 
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook