Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα που θα τον φέρει στην 5η θέση ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 5.15 μ.μ (Novasports2) την ομάδα της Ξάνθης στο «Γεντί Κουλέ» για την 19η αγωνιστική της Super League.

H προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με προπόνηση που έγινε στο «Γεντί Κουλέ» κάτω από συνεχή βροχή και δυνατό αέρα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά από καιρό είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του αφού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Ταυλαρίδης και Βάντο ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Γεωργίου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην Σαββατιάτικη πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Ξάνθη (5.15 Novasports 2) που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς με την Ξάνθη που είναι οι : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Πίτσος, Βάντο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Μάντζιος, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Ουκάρ και Ζορμπάς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Νύκταρης.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τα σχέδια του Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα φαίνεται ότι παίζεται μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας ανάμεσα στον Πίτσο και τον Βάντο . Από εκεί και πέρα ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, και στα στόπερ οι Ταυλαρίδης και Γεωργίου. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Βερόν, Κάλαϊτζιτς και Ζόρντι Λόπεθ σε οργανωτικό ρόλο ενώ η τριπλέτα της επιθετικής γραμμής θα αποτελείται από τους Παπουλή αριστερά , Σίσιτς δεξιά και Μάντζιο στην κορυφή.

Συναντήσεις με Πιλάβιο και ΟΠΑΠ

Συναντήσεις με εκπροσώπους της ΕΠΟ αλλά και του ΟΠΑΠ είχαν οι κ.κ Ξημέρης και Τουγλής εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι παρέμειναν στην Αθήνα για το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Αρχικά συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και τον γενικό γραμματέα της ΕΠΟ κ. Παυσανία Παπανικολάου για θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ κυρίως πάνω στο κομμάτι της αδειοδότησης . ενώ στη συνέχεια είχαν συνάντηση και με εκπροσώπους του Ο.Π.Α.Π για θέματα οικονομικής φύσεως που σχετίζονται με την συνεργασία που έχει ο Οργανισμός με την ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook