Δίκαιη και εύκολη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ξάνθη ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής της κρητικής ομάδας τόνισε : «Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη και επίσης παρόλο το 1-0 νομίζω ότι ήταν και εύκολη. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10-15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όπου η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά και έκανε κάποια σουτ στην εστία του Βεζυρίδη από εκεί και πέρα ελέγξαμε το παιχνίδι και έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί κλείσαμε όλους τους χώρους και βγαίναμε εύκολα στους αιφνιδιασμούς και αν είχαμε μια καλύτερη τελική πάσα θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ . Σημασία έχει ότι κερδίσαμε έναν αντίπαλο που έχει να χάσει 10 παιχνίδια. Γιορτάζουμε σήμερα ξεκουραζόμαστε αύριο και από την Δευτέρα δουλειά γιατί έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη που πρέπει να το κερδίσουμε Η ομάδα έχει διάθεση και το να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Έχουμε παίκτες γρήγορους και με εμπειρία και γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Για ένα ακόμη παιχνίδι κατέθεσαν και την ψυχή τους τα παιδιά.. Θα πρέπει να πούμε και ένα μπράβο στον κόσμο που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες έδωσε ένα βροντερό παρόν. Τον περιμένουμε το Σάββατο στο Παγκρήτιο Συνεχίζουμε την δουλειά μας προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι» .

Σχολιάζοντας την εξαιρετική πορεία του ΟΦΗ και το αν αλλάζουν οι στόχοι μετά την άνοδο της κρητικής ομάδας στην 5η θέση επεσήμανε : «Είμαστε μια ομάδα με πολλά προβλήματα , αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια . Αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες κάνουν έναν τεράστιο άθλο. Μόνο μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ με τόσα προβλήματα μπορούσε να πετύχει».

Για το κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Μάντζιου : «Ο Μάντζιος έχει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο και πιστεύω ότι Τρίτη , Τετάρτη θα είναι έτοιμος».

«Η ουσία είναι ότι χάσαμε»

Ο τεχνικός της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια και στη σύντομη τοποθέτηση του για το παιχνίδι επεσήμανε :

«Κάναμε καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο όμως χάσαμε και αυτή είναι η ουσία. Έγινε το 1-0 από μια κόντρα μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια πιέσαμε αλλά δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα και συνεχίζουμε. Δεν είμαι απογοητευμένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook