Συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό έδωσε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς να κάνει όμως κανένα σχόλιο για τις δύο αποβολές της ομάδας του.

Στην σύντομη τοποθέτηση του ο τεχνικός του Εργοτέλη επεσήμανε : «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι μέσα από τις δυσκολίες που είχαμε, δεν τα καταφέραμε και φεύγουμε με ένα σκορ που δεν περιμέναμε.Δεν πιστεύαμε ότι θα έπαιρνε το σκορ τέτοια έκταση. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν».

«Τα πράγματα έγιναν εύκολα μετά τις αποβολές»

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως τα πράγματα έγιναν ευκολα για την ομάδα του όταν ο Εργοτέλης έμεινε αρχικά με δέκα και στη συνέχεια με εννέα παίκτες: «Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ παράλληλα μας δημιούργησε κίνδυνο ο Εργοτέλης που έχει καλούς παίκτες και στην άμυνα και στην επίθεση.Είναι μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει το σκορ νωρίτερα από όταν το κάναμε. Τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για εμάς όταν έμεινε ο αντίπαλός μας με δέκα παίκτες και ακόμα ευκολότερα όταν έμεινε με εννέα και έτσι καταφέραμε και πήραμε τη νίκη.Άλλες φορές για να βάλεις γκολ θέλεις πολλές ευκαιρίες, άλλες όχι. Τελευταία για να βάλουμε γκολ θα πρέπει να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στην Ξάνθη κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν βάλαμε γκολ. Πιστεύω ότι παίζουμε καλά, όμως πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο τελείωμα των φάσεων. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά και δύσκολα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι η επιστροφή των παικτών μας θα μας βοηθήσουν».

Παράλληλα ο τεχνικός του ΟΣΦΠ ρωτήθηκε και για την μετεγγραφή του Κάρολ, αλλά και το αν θα γίνει και άλλη προσθήκη στην ομάδα του: «Είναι πια μαζί μας ο Κάρολ καθώς θέλαμε έναν τερματοφύλακα από τη στιγμή που έφυγε από την ομάδα ο Κονστάντσο. Είναι τερματοφύλακας με μεγάλη εμπειρία και πιστεύω οτι θα μας βοηθήσει. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα κάνουμε άλλη μετεγγραφή, αλλά για να κάνουμε θα πρέπει να είναι κάποιος παίκτης ο οποίος εγγυημένα θα μπορεί να μας βοηθήσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook