Διπλά άτυχος στάθηκε ένας 45χρονος Αλβανός που καταπλακώθηκε από το δέντρο το οποίο έκοβε μαζί με άλλους, άγνωστους προς το παρόν ξυλοκόπους. Όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα έξω από το Νησέλι Ημαθίας στην όχθη του Αλιάκμονα, όσοι ήταν μαζί του το… έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τον αβοήθητο!

Αν είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, ο άτυχος αλλοδαπός που κατοικούσε μόνιμα στην Αγκαθιά, θα είχε μεταφερθεί εγκαίρως στο νοσοκομείο και ίσως να σωνόταν η ζωή του αφού ο θάνατός του προκλήθηκε από αιμορραγία και επήλθε περίπου μισή ώρα μετά από το ατύχημα! Οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας προσπαθούν να εντοπίσουν ασυνείδητους για να δώσουν εξηγήσεις για τον τρόπο που αντέδρασαν.

Τύχη- «βουνό» είχε ένας 48χρονος τεχνικός της ΔΕΗ από το Αγρίνιο, που έπεσε θύμα εργατικού ατυχήματος στην Αμφιλοχία την ώρα που έκανε εργασίες συντήρησης σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Ξαφνικά, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τη σκαλωσιά στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο και στον αυχένα. Οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και από εκεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook