Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια που τοπικά το βράδυ θα ενταθούν και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 7 έως 12 βαθμούς και στα ορεινά από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα δυτικά πελάγη ισχυροι μέχρι σχεδόν θευλλώδεις.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 30/1, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Χανιά

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 30/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 30/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Bροχερός θα είναι ο καιρός και στον Άγιο Νικόλαο, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς με βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα δεν θα σημειωθούν βροχοπτώσεις ωστόσο οι άνεμοι θα ενταθούν φτάνοντας τα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook