Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Τα φαινόμενα στα ανατολικά θα είναι κατά τόπου ισχυρά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα Δυτικά

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στη Θεσσαλονίκη. Ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια τις πρωινές ώρες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται βροχές, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα Βόρεια βορειοανατολικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook