Το γκολ του Θεοδωρογλάκη στο 87\’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στην οποία δεν ενήργησε σωστά ο Ιωαννίδης, χάρισε στον Ακρίτα την πολύτιμη νίκη με 2-1 απέναντι στον Α.Ο. Περιβολίων και τον διατήρησε στο -3 από τον πρωτοπόρο Κισαμικό.
Η ομάδα του Αποκόρωνα είχε προηγηθεί στο 15\’ με φάουλ του Κισσανάκη αλλά στο 55\’ ο Παπαδάκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Στην επόμενη φάση ο Στρατουδάκης έφερε το ματς στα ίσα, για να φτάσει το ματς στο φινάλε και να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους ο Θεοδωρογλάκης.
Στα Νεροκούρου Ίκαρος Μουρνιών και ΔΑΑΟΧ προσέφεραν ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους με 3-2. Ο σύλλογος του Δαράτσου προηγήθηκε (0-1) στο 18\’ με αυτογκόλ του Δασκαλάκη, για να ισοφαρίσει ο Αργυρίου στο 23\’ με εντυπωσιακό \”ψαλιδάκι\”. Στο 50\’ από φάουλ του Τόλια ο Δασκαλάκης έστρωσε στον Πενταράκη που πέτυχε το 2-1 για να επανέλθει στα γκολ μετά από μήνες, αφού απουσίαζε λόγω τραυματισμού, ο Τόλιας με απευθείας φάουλ στο 53\’ (3-1). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 78\’ με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Σάμπα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook