Με τον Πρωθυπουργό του Κατάρ κ. Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Qatar Investment Authority κ. Ahmad Al Sayed συναντήθηκε τη Δευτέρα η ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Υπουργό Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη που επισκέπτεται τη Ντόχα.

Όπως ανακοινώθηκε, στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αναπτύχθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στον αραβικό κόσμο ενώ οι συζητήσεις με την Qatar Investment Authority περιστράφηκαν γύρω από το σχέδιο ανάπλασης στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο κ. Παμπούκης συναντήθηκε επίσης με τον Υπουργό Ενέργειας και Βιομηχανίας του Κατάρ κ. Mohammed Saleh Al-Sada με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δυο κρατών στον τομέα της ενέργειας.

Αύριο, ο Υπουργός Επικρατείας θα συναντήσει τον εμίρη του Κατάρ κ. Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani.

Στην αντιπροσωπεία μετέχουν ακόμη ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκος Σηφουνάκης, ο Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, και ο Πρόεδρος του Invest in Greece, κ. Αρι Συγγρό.

athina9,84