Στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League παρέμεινε ο Πλατανιάς παρά το 0-0 στην Επανομή με την τοπική Αναγέννηση. Η χανιώτικη ομάδα μπορεί να απέκτησε "συγκάτοικο" και πάλι τη Βέροια αλλά έφυγε αλώβητη από μία δύσκολη έδρα.

Ο Πλατανιάς είχε κάποιες ευκαιρίες με το Ναζλίδη και το Μαραγκουδάκη για το γκολ αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 60' με παίκτη λιγότερο λόγω της 2ης κίτρινης του Α. Παπαζούδη.

Ο Μιρτσέτα στο 27' και ο Ναζλίδης στο 28' έφτασαν κοντά στο γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ για την Επανομή ο Καραγιάννης στο 15' δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Λαζαρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραγκουδάκης είχε καλή ευκαιρία στο 53', ενώ μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Πλατανιάς κατάφερε να απειλήσει μόνο στο 83' με τον Ναζλίδη.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Α. Παπαζούδης, Καρλάο, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (63' Κουρδάκης), Καραμανλής, Κάτσε (90' Μαυροματίδης), Καραγιάννης, Γκέσιος (63' Δεινόπαπας).

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας, Μιρτσέτα (90' Δράμι), Πάγκαλος (46' Χαϊκάλης), Μαραγκουδάκης, Μαραγκός, Ναζλίδης.Λευτέρης Αντωνακάκης