Στους ρυθμούς του κρητικού ντέρμπι με τον Εργοτέλη που ακολουθεί το Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο κινούνται πλέον στον ΟΦΗ.

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δικαιούται και με το παραπάνω να κάνει όνειρα για την είσοδο της στην πρώτη πεντάδα και την Ευρωπαϊκή της έξοδο και αυτό κάνει το ντέρμπι με τον Εργοτέλη ακόμη πιο σημαντικό.

Την Κυριακή ο προπονητής του ΟΦΗ χορήγησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του προκειμένου να ξεκουραστούν και από την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον συμπολίτη.

Το ματς με την Ξάνθη πάντως δεν είχε μόνο την απώλεια του Μάντζιου που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα λείψει για τουλάχιστον 20 ημέρες αλλά είχε και άλλες παράπλευρες απώλειες καθώς δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συμπλήρωσαν κάρτες.

Ο λόγος για τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που έφτασε τις εφτά κίτρινες κάρτες και τον Λεωνίδα Καμπάνταη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Ο Σέρβος μέσος θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα τέσσερα επόμενα ματς του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και ο Καμπάνταης από ένα με τον Νίκο Αναστόπουλο να αποφασίζει για το που θα εκτίσουν τις ποινές τους οι δύο ποδοσφαιριστές μέχρι την Τρίτη.