Δεν του έφτανε η ήττα με 1-0 από τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο ήρθε και η ατυχία με τον Αντώνη Συροκάκη για να \”δέσει\” το… γλυκό με την κακοδαιμονία.
Ο 28άχρονος τερματοφύλακας σε σύγκρουση με τον Καρνιάτη τραυματίστηκε στη μύτη και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Εκεί επειδή δεν υπήρχε ωτορινολαρυγγολόγος διακομίστηκε στο Ηράκλειο και στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαγνώστηκε ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη.
Όσον αφορά το παιχνίδι το γκολ του Δήμα στο 58\’ με φάουλ και με τον Γουνάκη να μην έχει προλάβει να… ζεσταθεί έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.
Ο Μινώταυρος έχασε ευκαιρίες με τους Μιχάκη (6\’), Ψαράκη (27\’) και Καβρουλάκη (44\’) πριν το 1-0 και με τους Νικολαΐδη (82\’) και Μιχάλη (90\’) για να ισοφαρίσει. 
ΑΟΑΝ (Χρήστος Καργιώτης): Μπέρκοβιτς, Μουτάκης, Δέλλιος,Γκέκας,Καουκάκης,Δήμας (96\’ Χαβάκης), Δετοράκης (52\’ Φαγάς), Μαρκαγκός, Καρνιάτης (71\’ Τσάγκας), Σταυρακάκης, Πηγιάκης.
Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης (56\’ λ.τ Γουνάκης), Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης, Κοκολάκης, Γκούντελος (64\’ Δημούσης), Ψαράκης, Μιχάκης, Δημητρογιαννάκης, Καβρουλάκης, Νταγκουνάκης (75\’ Νικολαΐδης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook