Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, χθεσινό δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε πως ο άνθρωπος που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Shaya, είναι ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του Yupi διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή τη σχέση: Ο ιδιοκτήτης της «My Group», της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από πολλούς νέους καλλιτέχνες όπως o Mark Angelo, οι Otherview αλλά και η ίδια η Shaya, είναι όντως ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στη νεαρή τραγουδίστρια, όμως η σχέση τους είναι καθαρά φιλική και, φυσικά, επαγγελματική: «Oι φήμες είναι εντελώς αναληθείς! Η Shaya δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή, αφού θέλει πραγματικά να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη και ο Μάνος δεν είναι ζευγάρι!» αναφέρει στο Yupi πηγή από το περιβάλλον της.

\"\"

Το Yupi επικοινώνησε μάλιστα με την ίδια τη Shaya ρωτώντας τόσο για τις εν λόγω φήμες, όσο και για την πρόσφατη δήλωσή της στην εκπομπή «Βράδυ» σχετικά με την τελευταία της σχέση (όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος της είπε «Είναι αλήθεια ότι είσαι δυόμισι χρόνια με ένα παλικάρι;», εκείνη αρχικά απάντησε πως δεν μιλάει για τα προσωπικά της, ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η τελευταία της σχέση ήταν δυόμισι χρόνια): «Στην παρούσα φάση της ζωής μου, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν ιδιαίτερο χρόνο για προσωπική ζωή. Για να σου απαντήσω όμως ευθέως, η τελευταία σχέση στην οποία αναφέρθηκα στο “Βράδυ” είχε όντως διάρκεια δυόμισι χρόνια, αλλά δεν είναι με τον Μάνο Θεοφίλου!» δήλωσε, χωρίς περιστροφές, η Shaya στο Yupi.

\"\"

Το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας ανέφερε πάντως πως ο Μάνος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Shaya, ακόμη κι όταν δεν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν στη μουσική της καριέρα. Ο Μάνος Θεοφίλου συνεχίζει το δημοσίευμα ήταν συνέχεια εκεί, όσο η Shaya συμμετείχε στο Dancing On Ice. Την εμψύχωνε στα παρασκήνια κάθε live, αλλά και στις πρόβες και την στήριξε το βράδυ που τελικά αποχώρισε.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook