Δυνατή εμφανίζεται η αγορά αφού ορισμένες τραπεζικές μετοχές συνεχίζουν την κερδοφόρα τους πορεία δείχνοντας ότι αναμένουν κάτι περισσότερο από το PSI. Ο γενικός δείκτης προσέγγισε στο ξεκίνημα και τις 760 μονάδες, με άνοδο πάνω από 2%, αλλά στη συνέχεια ρευστοποιήσεις τον έφεραν στο +0,4% περίπου και στα επίπεδα των 750 μονάδων.

Κέρδη 7,69% για την Alpha Βank και 5,99% για την Eurobank. Στα 2,43 ευρώ η μετοχή της Εθνικής κερδίζει 3,29%. Κέρδη 6,15% για την Τράπεζα Κύπρου. Άνοδος 8% για την Τράπεζα Πειραιώς. Άνοδος 3,94% για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Κέρδη 0,51% για την Coca- Cola. Πτώση 2,23% για την Δεη και 4,37% για την Marfin Popular.  Oι συναλλαγές ανέρχονται σε υψηλά επίπεδα καθώς έχουν διακινηθεί 6,3 εκατ. ευρώ.

Καθοδικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια (πτώση από 0,5% έως 0,8%, με εξαίρεση το Μιλάνο που το “παλεύει” και για θετικό πρόσημο) ενώ μικρή πτώση εμφανίζει το ευρώ στα 1,3155 δολάρια, με φόντο την επιφυλακτικότητα που κυριαρχεί στην Ευρώπη, ενόψει της σημερινής Συνόδου Κορυφής που πέραν του ελληνικού ζητήματος θα έχει ως αντικείμενο και την προώθηση του νέου Δημοσιονομικού Συμφώνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook