Με διαρρήξεις προσπαθούσε να λύσει το πρόβλημα της… διατροφής του ένας 40χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Λευκάδα. Όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας, διαπιστώθηκε πως είχε χτυπήσει σε σπίτια και εμπορικές επιχειρήσεις κλέβοντας τρόφιμα!

Μάλιστα, ο 40χρονος δράστης που εντοπίστηκε στα Λαζαράτα, είχε μόλις διαρρήξει για… δεύτερη φορά το ίδιο μαγαζί από το οποίο έκλεψε χρήματα και διάφορα προϊόντα! Την προηγούμενη φορά, στις 30 Δεκεμβρίου, είχε πάρει μόνο 90 ευρώ. Χρήματα και εμπορεύματα έκλεψε και από άλλη μια επιχείρηση, ενώ στις 27 Δεκεμβρίου είχε διαρρήξει ένα σπίτι στην περιοχή του Σπανοχωρίου Λευκάδας, από το οποίο είχε αρπάξει τρόφιμα αξίας 100 ευρώ.

Την ώρα που κοιμόταν ανυποψίαστος ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Λαγκάδα στην πόλη της Κω, έκαναν… φτερά η τηλεόραση, το laptop του και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές μέσα από το σπίτι του! Ο άγνωστος που παραβίασε την πόρτα, τα «σήκωσε» όλα αθόρυβα και έγινε άφαντος χωρίς να τον ξυπνήσει! Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη διενεργεί η Ασφάλεια Κω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook