Την ερχόμενη Τετάρτη από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Capriccioza γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιολάδου (Αγουρέλαιο) από μικρούς παραγωγούς και μέλη του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία ειδικών στο ελαιόλαδο όπως της κ. Πετράκη Γεωργίας, διατροφολόγου, αναλύοντας τη διατροφική αξία του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και ειδικότερα του φρέσκου ελαιολάδου (αγουρέλαιο), του κ. Δημητριάδη Γιώργου από τη Biolea, και του κ. Λιονάκη Σπύρου, γεωπόνο καθηγητή δενδροκομίας Τ.Ε.Ι Κρήτης.