Μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα έκανε μήνυση κατά αγνώστων και όλα αυτά επειδή δεν γνώριζε …τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της, όταν βρέθηκε στον ίδιο χώρο με δύο άντρες. 

Στο αστυνομικό τμήμα, δήλωσε πως σηκώθηκε το πρωί έχοντας σημάδια στην πλάτη και σε άλλα σημεία του σώματός της, μεγάλους πόνους στα γεννητικά της όργανα αλλά και στην περιοχή των γλουτών, και ζήτησε από τους ένστολους να εφαρμοσθούν τα προβλεπόμενα.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, γνώρισε τους δύο άνδρες σε χώρο διασκέδασης. Θυμάται πως την μετέφεραν σπίτι της, φαίνεται όμως ότι δεν σταμάτησαν εκεί. Οι άντρες, συνέχισαν να της δίνουν αλκοόλ με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην θυμάται τι συνέβη!

Όταν ξύπνησε το πρωί ήταν μόνη στο σπίτι, όμως αισθανόταν πόνους στις περιοχές που αναφέραμε και αντιλήφθηκε πως ότι συνέβη τη περασμένη νύχτα, έγινε χωρίς τη θέλησή της.

Οι αστυνομικοί της εξήγησαν πως θα πρέπει να υποβάλλει μήνυση για σωματική βλάβη ή βιασμό για να προχωρήσει η σχετική διαδικασία και η γυναίκα συμφώνησε. Όμως δεν θυμόταν καν ποιοι ήταν αυτοί που την συνόδευσαν στο σπίτι της, ήθελε όμως να υποβάλει τη μήνυση ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή (αν τους συναντούσε ή μάθαινε κάποια πράγματα για εκείνους) να ενεργοποιείτο η σχετική διαδικασία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε άρθρο της zougla.gr, οι αστυνομικοί ρώτησαν για τον τόπο κατοικίας της κοπέλας, ενημερώθηκαν για την διεύθυνση διαμονής της και τελικά η μήνυση υπεβλήθη στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα επί της οδού Γούναρη, καθώς εκείνο είχε την αρμοδιότητα.