Περισσότερα από 100.000 ευρώ ήταν η λεία των δυο κακοποιών που λήστεψαν πυροβολώντας στον αέρα την χρηματαποστολή της ΔΕΗ έξω από το υποκατάστημα στην Θήβα, ακινητοποιώντας τους υπαλλήλους που είχαν μόλις παραλάβει τις εισπράξεις από το «χαράτσι» και την εξόφληση λογαριασμών!

Οι δύο δράστες καραδοκούσαν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, περιμένοντας να βγουν οι υπάλληλοι της εταιρείας που θα παραλάμβαναν τα χρήματα. Μόλις ο συνοδός υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι βγήκε και πλησίασε το βαν της χρηματαποστολής, ο ένας από τους κακοποιούς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του φορώντας κουκούλα και κρατώντας πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό ακινητοποιώντας τον.

Αμέσως μετά, άρπαξε την τσάντα με τις εισπράξεις, μπήκε βιαστικά στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο επίσης κουκουλοφόρος συνεργός του και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησε αμέσως η Αστυνομία, δεν έχει καταφέρει ακόμη να εντοπίσει τα ίχνη τους.

Τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν οι δυο «Καλάσνικοφ» και ο τρίτος πιστόλι, βγήκαν ξαφνικά από το αυτοκίνητο που σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αρκίτσα Φθιώτιδας αιφνιδιάζοντας τον 49χρονο ιδιοκτήτη που βγήκε από το γραφείο πιστεύοντας ότι είναι πελάτες και ήθελαν βενζίνη! Υπό την απειλή των όπλων, οι κακοποιοί άρπαξαν 1.000 ευρώ που είχε πάνω του και δύο κινητά, μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και χάθηκαν.


protothema.gr