Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών κατέληξε ένας 36χρονος Αγρινιώτης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής απήγαγε με έναν φίλο του μια 30χρονη στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν μακροχρόνια σχέση και διέμεναν στο Αγρίνιο, όταν η κοπέλα αποφάσισε να διακόψει και να τον εγκαταλείψει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος μη μπορώντας μακριά από την πρώην κοπέλα του, αποφάσισε να την απαγάγει. Έτσι το βράδυ της Παρασκευής μαζί με ένα φίλο του, έφτασαν στην Πάτρα όπου βρισκόταν η κοπέλα και επιχείρησαν με τη βία να την αρπάξουν.
Η 30χρονη όμως, συνοδευόταν από άλλο άντρα και έτσι στο σημείο έγινε καβγάς, μεταξύ του φίλου της και των δυο αντρών.

Τελικά την άρπαξαν και τη μετέφεραν με ταξί στο Αγρίνιο. Ο φίλος της κοπέλας όμως υπέβαλε μήνυση κατά του φίλου του 36χρονου, για επίθεση και κάπου εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.
Η κοπέλα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο Αγρίνιο, ενώ ο 36χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια της Πάτρας, για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο φίλος του όμως σε βάρος του οποίου έχει υποβληθεί μήνυση, αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.
Η γυναίκα έκανε αργότερα μήνυση για απαγωγή και έτσι βρέθηκε μπλεγμένος και ο ταξιτζής, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πρόκειται για νεαρό (22 ετών) Πατρινό, ο οποίος δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση. Απλά βρισκόταν στην πιάτσα του νοσοκομείου Ρίου και εκεί οι δύο νεαροί μαζί με τη γυναίκα μίσθωσαν ταξί.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook