Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην πανδημοτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, με ομόφωνη απόφαση του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων, την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, απηύθυνε σε συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

Όπως επισήμανε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Δήμαρχος Χανίων «η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αθλητικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες και δρώμενα και έχει ως στόχο να στείλει το δυναμικό μήνυμα του χανιώτικου λαού ότι οι Άγιοι Απόστολοι ανήκουν και πρέπει να συνεχίσουν να ανήκουν σε όλους.

 Οι Άγιοι Απόστολοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου Χανίων και πρέπει να παραμείνουν ελεύθεροι για κάθε πολίτη», σημείωσε ο κ. Σκουλάκης, και πρόσθεσε: \”Να είμαστε όλοι εκεί\”.

Ο Δήμαρχος Χανίων, γνωστοποίησε ακόμη ότι τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει επιστολή προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Βουλγαράκη και το σκηνοθέτη κ. Θ. Παπαδουλάκη – ο οποίος είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το σχετικό τηλεοπτικό σποτ – για να δοθεί εντός της εβδομάδας, μία ακόμη συνέντευξη Τύπου, για ένα ακόμη κάλεσμα προς τους Χανιώτες, όπου θα ανακοινωθεί και το τελικό πρόγραμμα των δράσεων για την συγκεκριμένη ημέρα.

Θέλουμε να στείλουμε αφενός ένα μήνυμα προς το Συμβούλιο της Επικρατείας όπου εκδικάζονται οι προσφυγές ιδιοκτητών της περιοχής και αφετέρου ένα μήνυμα προς τους πρώην ιδιοκτήτες. \”Θα είναι λιγάκι σκληρό.

Είτε κερδίσουν είτε δεν κερδίσουν δεν πρόκειται να αποκτήσουν τα 48 στρέμματα. Υπάρχουν τρόποι νομικής παρέμβασης του Δήμου, που θα τους εμποδίσουν να αποκτήσουν ξανά τα 48 στρέμματα. Αλλά το μήνυμα αφορά και τους άλλους πρώην ιδιοκτήτες 220 στρεμμάτων, οι οποίοι περιμένουν την απόφαση αυτή για να υποβάλλουν και αυτοί προσφυγές. Και να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτός ο τόπος είναι συνυφασμένος με τα Χανιά…\”

“Δήμος Χανίων χωρίς Αγίους Αποστόλους δεν νοείται”, κατέληξε ο M. Σκουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook