Ένα σημαντικό «αγκάθι» που υπήρχε με την αποδέσμευση του Μπουλούτ κατάφερε να βγάλει εις πέρας η διοίκηση του ΟΦΗ.

Ο Τούρκος αμυντικός τα βρήκε με τους διοικούντες την κρητική ομάδα στον διακανονισμό που του προτάθηκε και έλυσε κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ την Δευτέρα το απόγευμα.

Ο Μπουλούτ στον οποίο οφείλονταν συνολικά 100.000 , χάρισε 15.000 ευρώ στην κρητική ομάδα , θα πάρει 10.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα 75.000 ευρώ θα τα πάρει σε δόσεις που έχουν κανονιστεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα ο 37χρονος ποδοσφαιριστής που είχε καταθέσει προσφυγή την προηγούμενη εβδομάδα για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του υποσχέθηκε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι θα την αποσύρει μετά την συμβιβαστική λύση που βρέθηκε.

Εκτίουν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό Καμπάντης και Κάλαϊτζιτς

Στο μεταξύ ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε την Δευτέρα που θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Λεωνίδας Καμπάνταης που συμπλήρωσαν 7 και 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Κάλαϊτζιτς θα απουσιάσει από τα ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την 22η αγωνιστική και με Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» την 23η ενώ ο Καμπάνταης θα απουσιάσει και αυτός από το ματς με την ΑΕΚ την 23η αγωνιστική.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τώρα εν όψει του κρητικού ντέρμπι με τον Εργοτέλη η προετοιμασία για αυτό το ματς ξεκίνησε ουσιαστικά από την Δευτέρα με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά και τους τερματοφύλακες να κάνουν ασκήσεις με βάρη.

Ο Μποντόρ που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με την Ξάνθη έχει διάταση στο συγκεκριμένο σημείο αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Για την Τρίτη ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του λόγω της συνεχόμενης κούρασης που υπάρχει από τα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη θα συνεχιστεί την Τετάρτη με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook