Ευχάριστα νέα προέκυψαν από την μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος που τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Οι αρχικές προβλέψεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγω για θλάση όμως οι αρχικοί φόβοι που υπήρχαν δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Μάντζιος έχει υποστεί τελικά μυοκοίλη στον ορθό μοιραίο, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει 15 με 20 ημέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.
Με λίγα λόγια ο Μάντζιος δεν προλαβαίνει τα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα με Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και με ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» , ενώ έχει κάποιες ελπίδες για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

« Ο χρόνος επιστροφής του παίκτη στο κανονικό πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο σύντομα σε σχέση εάν το πρόβλημα που του παρουσιάσθηκε ήταν θλάση. Φυσικά χρειάζεται προσοχή\” δήλωσε ο χειρούργος ορθοπεδικός κ. Γιώργος Στεφανουδάκης.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος σύμφωνα με το πρόγραμμα των γιατρών θα ξεκινήσει να κάνει φυσικοθεραπεία, πολλές διατάσεις, ασκήσεις, παγοθεραπεία, αντιφλεγμονώδοι.

Στη συνέχεια και ανάλογα με την εξέλιξη που θα παρουσιάζει το πρόβλημα που έχει θα κολουθήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο.

«Δεν μπορώ να περπατήσω»

Ο Βαγγέλης Μάντζιος μίλησε στο επίσημο σαϊτ του ΟΦΗ τόσο για τον τραυματισμό του όσο και για τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του με την Ξάνθη.

Ο 28χρονος επιθετικός για τον τραυματισμό του ανέφερε : «Πρώτη φορά μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα και με τέτοιο τρόπο. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Όμως έτσι είναι η δουλειά μας. Πρέπει να κάνω υπομονή. Παρά τη θεραπεία που ακολουθώ δυστυχώς οι ενοχλήσεις είναι και σήμερα έντονες. Δεν μπορώ να περπατήσω ελεύθερα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να μπορέσω να ξεπεράσω τις ενοχλήσεις που έχω στο πόδι και να είμαι σε θέση να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί δεν θέλω να απουσιάζω από τους αγώνες της ομάδας μου».

Για τη νίκη επί της Ξάνθης ο Β. Μάντζιος ανέφερε : «Παρά την απρόσμενη αποχώρηση μου από το παιχνίδι τόσο νωρίς, όλα τα παιδιά αγωνίσθηκαν με τον τρόπο που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Κι αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλο πάθος κι αυτό αποτέλεσε τη βάση για να συνεχίσει η ομάδα μας τις επιτυχίες. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, όπως πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν λεπτό να βοηθούν την ομάδα μας. Φυσικά στόχος όλων είναι να έχει ανάλογη πορεία στη συνέχεια ο ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook