Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία γυναίκα του σήμερα, μία γυναίκα που θα μπορούσε να βρίσκεται «στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» όπως είναι η ηρωίδα την οποία υποδύεται φέτος στη θεατρική μεταφορά της κλασικής ταινίας του Ισπανού δημιουργούν Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue η ηθοποιός δίνει απαντήσεις ανατρεπτικές, βασίζοντας τες στην ηρωίδα της παράστασης.

Θα έπαιρνε την απόφαση να φέρει στον κόσμο ένα παιδί όταν η σχέση θα είχε τελειώσει;«Το θέμα είναι αν θες παιδί, αυτή είναι η πραγματική δέσμευση στη ζωή. Ίσως, όταν είσαι δυστυχής, μια καινούργια ύπαρξη να σε βγάζει από το προσωπικό σου αδιέξοδο. Παύεις να είσαι εσύ και ο εαυτός σου και έχεις διάθεση να προσφέρεις».

\"\"

Η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει ευγνώμων για όσα έχει αποκομίσει από την τηλεόραση. «Πέρα από την αναγνωρισιμότητα , έχω αποκτήσει πείρα και αντανακλαστικά που αξιοποιώ στη σκηνή» ενώ υπερασπίζεται την απόφαση της να κάνει διαφήμιση , λέγοντας πως είναι από τις πιο έντιμες δουλειές που έχει κάνει: «Αφού ζούμε σε μία καπιταλιστική κοινωνία, ας μην παριστάνουμε ότι δεν μας αφορά».

\"\"

Όσο για την κρίση η ηθοποιός πιστεύει ότι οι Έλληνες δεν έχουν προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα γιατί λειτουργούμε με μια κεκτημένη ταχύτητα ξιπασιάς. «Υπήρχε μεγάλο κύμα νεοπλουτισμού στη χώρα, και ναι μεν η αλλαγή είναι μπροστά στα μάτια μας, όμως μα είναι δύσκολο να την αποδεχτούμε».

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook