Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη συναυλία συμπαράστασης στους απολυμένους και απεργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι καλλιτέχνες απέδειξαν πως έχουν κοινωνικές ευαισθησίες και στάθηκαν στο πλευρό της Ελευθεροτυπίας, του ΑΛΤΕΡ, του Κόσμου του Επενδυτή και γενικά των μέσων που αυτή τη στιγμή πλήττονται.

Η είσοδος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου ήταν ελεύθερη και το παρών έδωσαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστυος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Παντελής Θαλασσινός, Σπυριδούλα, Πάνος Μουζουράκης και άλλοι καλλιτέχνες.

Στην ανακοίνωση για την συναυλία αναφερόντουσαν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας, απολύσεις και λουκέτα στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ελαστικές σχέσεις εργασίας, πρωτοφανές τσεκούρεμα στους μισθούς και τις συντάξεις, ατομικές συμβάσεις, μαύρη και απλήρωτη εργασία…

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για μια συναυλία που όχι μόνο θα αναδείξει τα προβλήματα που μαστίζουν το χώρο των ΜΜΕ, αλλά που θα λειτουργήσει και ως γέφυρα συνάντησης με τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους που πλήττονται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook