Στον εισαγγελέα  Πρέβεζας οδηγείται σήμερα ένας  λαθροθήρας που, για να αποφύγει  τη σύλληψή του από άνδρες  της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής,  δεν δίστασε να ανοίξει… πυρ  εναντίον τους με το κυνηγετικό του όπλο! Και μπορεί προσωρινά ξέφυγε, συνελήφθη όμως αργότερα από την Αστυνομία.     

 Δεν είναι η  πρώτη φορά που οι παράνομοι  κυνηγοί πυροβολούν εναντίον  των εκπροσώπων της πολιτείας  για να τους τρομοκρατήσουν. Παλιότερα,  μάλιστα, είχαν δολοφονηθεί εν ψυχρώ θηροφύλακες! Ευτυχώς, ο 43χρονος που κυνηγούσε παράνομα στην περιοχή Λούτσα, πυροβόλησε μόνο στον αέρα δύο φορές με το κυνηγετικό όπλο του όταν οι υπάλληλοι της Θηροφυλακής προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο.     

 Ο δράστης απομακρύνθηκε  από το σημείο όπου τον εντόπισαν  οι θηροφύλακες, εκείνοι όμως  ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα  Καναλακίου άνδρες του οποίου  εντόπισαν τον 43χρονο λαθροκυνηγό  πριν εξαφανιστεί και τον συνέλαβαν.  Το όπλο του κατασχέθηκε και  σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, απείθεια, απειλή και εξύβριση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook