Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί σε αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κρητικού ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ.

Τον ΟΦΗ στη σύσκεψη εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σήφης Κορωνάκης και η υπάλληλος της ΠΑΕ κ. Θεανώ Ρασούλη, ενώ η πλευρά του Εργοτέλη εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Γιάννη Ράλλη , τον υπεύθυνο ασφαλείας Κώστα Μαυρίδη και τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Λουδοβίκο Ορφανό.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια αλλά στη σύσκεψη συμφωνήθηκε οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα βρεθούν οργανωμένα στο γήπεδο να φιλοξενηθούν στις θύρες 5, 6,7 και 8.

Αν πάντως οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του ντέρμπι δεν είναι καλές τότε υπάρχει πρόβλεψη από την πλευρά της Αστυνομίας οι φίλαθλοι του ΟΦΗ να μεταφερθούν σε σκεπαστή εξέδρα αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί την ημέρα του αγώνα.

Και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπως και σε όλα τα άλλα εντός έδρας παιχνίδια του Εργοτέλη θα ισχύσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο κάτι που σημαίνει ότι όσοι φίλαθλοι του ΟΦΗ θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν από την Τρίτη το απόγευμα και θα διατίθονται από τα γραφεία του Εργοτέλη , από το γήπεδο του Μαρτινέγκο, ενώ θα υπάρχει και κιόσκι στο γήπεδο από το Σάββατο το μεσημέρι για όσους φιλάθλους θέλουν να εξυπηρετηθούν την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook