Δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία του Εργοτέλη για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα μπορεί να μετράει τις τρεις σημαντικές επιστροφές των Μπέτο, Φραγκουλάκη και Κουτσιανικούλη συν τον Τζούνιορ που αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος όμως προβληματίζεται ιδιαίτερα για τις απουσίες που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας.

Δεδομένη στα στόπερ είναι η απουσία του τιμωρημένου Χίμπλιγκερ που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά από εκεί και πέρα αυτή την στιγμή ο Καραγεωργίου έχει υγιή μόνο τον έναν από τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς και αυτός είναι ο Γιοβάνοβιτς.

Και αυτό καθώς οι Σασιασβίλι και Σαρρής έχουν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησαν την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα. Πιο σοβαρή φαίνεται να είναι η κατάσταση του Γεωργιανού όπου έχει μοιρασμένες πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τον ΟΦΗ ενώ για τον Σαρρή δεν υπάρχει η ίδια ανησυχία προς το παρόν.

Ατομικό πρόγραμμα καθαρά για προληπτικούς λόγους έκανε στην προπόνηση της Τρίτης και ο Σέρχιο Λεάλ περισσότερο όμως για να ξεκουραστεί ενώ ο Τζούνιορ αναμένεται στην προπόνηση της Τετάρτης που θα γίνει στις 4 το απόγευμα να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα αφού έχει αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την ένταση του ατομικού του προγράμματος.

Με Μπρόυνο κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Νίκος Καραγεωργίου πάντως από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχει ακόμη μια επιπλέον λύση μεσοεπιθετικά καθώς μετά από συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων του Εργοτέλη βρέθηκε λύση με την έκδοση του δελτίου του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Μπρούνο – Χαλκιαδάκη που από το ματς με τον ΟΦΗ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο 18χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κρητικό ντέρμπι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook