Θετικά συμπεράσματα προέκυψαν για τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων,  Γιώργο Φραγκέδη, στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας που πραγματοποίησε η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων στην Πάτρα. 

Το χανιώτικο συγκρότημα, το οποίο φιλοξενήθηκε για ένα τριήμερο (27-29/1) στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, έδωσε συνολικά τέσσερα φιλικά παιχνίδια κόντρα στον Ν.Ο. Πατρών, τα οποία αποδείχτηκαν πολύ παραγωγικά και ενδιαφέροντα.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ.: "Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια. Στο πρώτο  ήμασταν κουρασμένοι και δεν πήγαμε τόσο καλά όμως από εκεί και πέρα ήμασταν καλύτεροι. Το θετικό είναι ότι η Πάτρα αποδείχτηκε ομάδα στα μέτρα μας και όλα τα παιχνίδια ήταν αμφίρροπα. Νομίζω ότι βοηθηθήκαμε από αυτά τα ματς και θεωρώ ότι δείξαμε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα".

Πέραν των αγώνων που έδωσαν οι μικροί πολίστες του Ν.Ο. Χανίων, μεγάλη χαρά για εκείνους ήταν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία παράλληλα πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με τον Ν.Ο. Πατρών. Για τα παιδιά ήταν μία σπάνια εμπειρία η οποία τους μετέτρεψε σε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παρουσία τους στην Πάτρα. Λευτέρης Αντωνακάκης