Μια πραγματική εκρηκτική έκδοση της νέας Σειράς 1 αυτή τη φορά με το συνοδευτικό λογότυπο Μ ετοιμάζει η BMW. Το 5θυρο μοντέλο θα χρησιμοποιεί 3λιτρο τούρμπο μοτέρ με ισχύ τουλάχιστον 320 ίππων.

Λίγες ημέρες πριν, η BMW αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά κάποιων νέων μοντέλων M (π.χ M550d) αποσπώντας έτσι το αυξημένο ενδιαφέρον του διεθνούς ειδικού Τύπου. Αυτό που δεν μας είπε όμως η γερμανική φίρμα είναι η νέα εκρηκτική έκδοση που ετοιμάζει για την καινούρια Σειρά 1. Πρόκειται για το μοντέλο M135i για το οποίο μπορεί να μην έχουμε επίσημη φωτογραφία στα χέρια μας, γνωρίζουμε όμως κάποια από τα «παραμυθένια» τεχνικά του στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, η M135i θα φέρει 3λιτρο 6κύλινδρο 2πλά υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ με ισχύ που θα αγγίζει ή και θα ξεπερνά τους 320 ίππους, ενώ η ροπή του θα φτάνει τα 450 Nm.

H παρουσίαση του αυτοκινήτου αναμένεται να γίνει στην έκθεση της Γενεύης, με την εν λόγω έκδοση να τοποθετείται φυσικά στην κορυφή της γκάμας της BMW 1. Άραγε θα δούμε και ακόμα ισχυρότερη έκδοση M όταν λανσαριστεί και η 3θυρη Σειρά 1;

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook