Μπορεί να κυκλοφορούν αρκετές φωτογραφίες επεξεργασμένες από υπολογιστή σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, όμως αυτές που σας παραθέτουμε δείχνουν την τελική μορφή του νέου Audi Α3. Οι φωτογραφίες, δυστυχώς δεν είναι καλής ποιότητας, αφού έχουν τραβηχτεί από τον αυτοκινητικό παπαράτσι, από τα ψηφιακά video που ετοιμάζει το τμήμα marketing της εταιρείας.

Παρατηρώντας πάντως τις γραμμές τους αυτοκινήτου είναι σαφές πως οι Γερμανοί δεν τόλμησαν σχεδιαστικά το κάτι παραπάνω. Ετσι ακριβώς θα πράξουν και στο επερχόμενο VW Golf.

Το βασικό «καλούπι» του Α3, όπως το ξέρουμε σήμερα, έμεινε ίδιο και οι περισσότερες αλλαγές εστιάζονται στη νέα μάσκα και τα φωτιστικά σώματα.

Εντελώς διαφορετικό όμως είναι το εσωτερικό, του οποίου οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες. Οι Γερμανοί έχουν ακολουθήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Α1, ενώ θα χρησιμοποιήσουν και το αναβαθμισμένο multimedia σύστημα που είδαμε και στο νέο Α6. Θα είναι βέβαια στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δε θα υπάρξουν εκπλήξεις στα μηχανικά σύνολα με τους 1.2TSi (105PS), 1.4TSi (122 και 180PS) και 2.0 (211PS) να είναι παρόντες στη γκάμα. Στους diesel oι γνώριμοι 1.6 TDI (105PS) και ο 2λιτρος με 140 και 180 PS.

Σύντομα θα υπάρξει και η έκδοση S που θα διαθέτει τον 2λιτρο τετρακύλινδρο που θα αποδίδει 280 PS, ενώ το RS3 θα διατηρήσει τον 2.5lt απόδοσης 345PS.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

(car+speed)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook