Η δημοφιλής τραγουδίστρια Jennifer Lopez ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή βραβείου στην τελετή απονομής των 84ων βραβείων Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί των βραβείων.

Την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί πως ρόλο παρουσιαστών στα δημοφιλή κινηματογραφικά βραβεία θα έχουν και οι έξι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην ταινία “Bridesmaids”, Rose Byrne, Ellie Kemper, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey, Maya Rudolph και Kristen Wiig. Η Melissa McCarthy είναι προτεινόμενη φέτος για το Όσκαρ β γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία αυτή, ενώ η Kristen Wiig είναι υποψήφια στην κατηγορία πρωτότυπου σεναρίου, για το “Bridesmaids”.

Η Jennifer Lopez, που εκτός από τραγουδίστρια είναι και ηθοποιός, θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη σύντομα, καθώς συμμετέχει στην ταινία “What to expect when you’re expecting”. Επίσης, στο ενεργητικό της έχει αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων και οι: \”Out of Sight,\” \”Selena,\” \”Maid in Manhattan,\” \”The Back-Up Plan\” και \”Monster-in-Law.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook