Σε κρίσιμη  κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο  της Ρόδου ένας περιπτερούχος  πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, που έπεσε θύμα ληστείας από δυο αδίστακτους κακοποιούς. Οι δράστες, όπως αναφέρει το protothema.gr, τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι, άδειασαν το περίπτερό του και εξαφανίστηκαν.

Ο άτυχος  άνδρας κοιμόταν σε ένα δωματιάκι που είχε φτιάξει δίπλα στο περίπτερό του στην περιοχή Καλαμώνα της Δαματριάς, όταν άκουσε θόρυβο και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Τότε δέχθηκε την επίθεση των αγνώστων που τον ξυλοκόπησαν ανελέητα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος. Έπειτα, άρπαξαν ανενόχλητοι όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο, κούτες με τσιγάρα και διάφορα αναψυκτικά και χάθηκαν πριν τους αντιληφθεί κάποιος.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις ένοπλους αγνώστους βρέθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας ένας 60χρονος άνδρας, που δεν τόλμησε να φέρει αντίσταση. Οι κακοποιοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ερεύνησαν το σπίτι, άρπαξαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας και άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν τρέχοντας.

Με ακάλυπτα  πρόσωπα και κρατώντας οι δυο  πιστόλια και ο τρίτος μαχαίρι,  εισέβαλαν τρεις άγνωστοι σε ένα Ίντερνετ καφέ στην Ξάνθη! Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook