Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών στην υδατοσφαίριση, δίνοντας δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Ο ΝΟΧ θα παίξει την Πέμπτη (2/2) στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική, που είναι και η τελευταία για τον πρώτο γύρο, ενώ το Σάββατο (4/2) θα αντιμετωπίσει στο Λαιμό τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το nox.gr:
Μετά από δύο μήνες διακοπή, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES επιστρέφει σε δράση στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να ολοκληρώσει την παρουσία του στη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εμπόδιο φυσικά αποτελούν τα τεράστια προβλήματα που έχουν να κάνουν με το κολυμβητήριο Χανίων, καθώς ως γνωστόν η μη λειτουργία της 50άρας πισίνας δεν επιτρέπει στην ομάδα του Μάκη Βολτυράκη να χρησιμοποιεί την έδρα της και να πραγματοποιεί σοβαρές προπονήσεις. Μάλιστα, το μείζον ζήτημα για τον Ν.Ο.Χ. ANEK LINES είναι το πώς θα παρουσιαστεί στα δύο παιχνίδια που θα δώσει στην Αθήνα, αρχής γενομένης απέναντι στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Η αναμέτρηση με τους «πράσινους» είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (2/2) στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου ενώ ο αγώνας με τους «μπέμπηδες» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού και συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της πρεμιέρας του β’ γύρου.
Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ. ANEK LINES, Μάκη Βολτυράκη: «Για μας είναι μία καινούργια αρχή. Ξεκινάμε με χίλια προβλήματα και δεν ξέρουμε ούτε τι θα αντιμετωπίσουμε ούτε πώς θα παρουσιαστούμε. Βλέποντας και κάνοντας… Να μιλήσω για στόχους, νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα. Ό,τι και να πω δεν θα έχει καμία βάση. Γνωρίζουν όλοι τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε με το κολυμβητήριο και πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση»...
Την αποστολή των Χανίων αποτελούν 13 παίκτες, που είναι οι εξής: Γαλανίδης, Κουμής, Πρωτοπαπαδάκης, Σολανάκης, Βιζυράκης, Ντούλος, Μπατάκης, Χαριτάκης, Δερμιτζάκης, Αυγουστιανάκης, Λειψάκης, Μαζοκοπάκης και Φωκάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν.Ο.Χ. ANEK LINES θα πραγματοποιήσει προπόνηση την Παρασκευή (3/2) στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά.



Λευτέρης Αντωνακάκης